Meet ons team

Rens

Hoofd
Marketing

Met nog 4 collega's

Thomas

Hoofd
Development

Met nog 2 collega's

Alfred

Hoofd
Klantenservice

Met nog 3 collega's

Kwaliteit

Wij stellen onze prioriteit in het samenvoegen van onze kwaliteiten als team om een kristalhelder, krachtig productaanbod te creëren. Dit is wat ons bindt en wat ons wil onderscheiden als een betrouwbare partner.

Skills

Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen zoeken wij naar kandidaten die voldoen aan hun specifieke vereisten op basis van hun skillset. Onze medewerkers zijn dus goed toegerust met de juiste vaardigheden om te voldoen aan de behoeften van de klant.

Passie

We zorgen er bij het samenstellen van ons team voor dat duidelijk is welke vaardigheden en ervaring er op een bepaald gebied aanwezig zijn. Maar veel belangrijker is dat onze collega‘s allemaal gedreven zijn door hun passie. We verwachten kwaliteit en gedegen skills, en die worden gemotiveerd door de toewijding die onze medewerkers belichamen. Wij geloven dat de perfecte combinatie van vermogen, vaardigheden en de inzet die komt met passie de meest effectieve manier is om een hoogwaardige organisatie op te bouwen.

Kom bij ons team!

Ben jij helemaal thuis in de online wereld? En heb jij ambitie, passie en skills in deze sector? Wacht niet langer en kom bij ons team!

oNZE MISSIE

Verander ideeën in werkelijkheid

Onze klanten hebben veel originele ideeën, maar missen soms  kennis of mankracht. Wij willen de dromen van onze klanten waarmaken door  betaalbare diensten aan te bieden waarmee zij datgene  waarvan ze dromen, kunnen bereiken.

  

Waarom

I-JOB

Waarom jij met I-JOB wil samenwerken

 Nergens aan vast: Geen contracten of verplichtingen. 

 Snel: Wij zorgen dat je vraag snel wordt gerealiseerd.

Betrouwbaar: Wij werken met een vast team waar jij op kan vertrouwen.

Geschiedenis

I-JOB

I-JOB is begonnen als bedrijf dat werk uit handen neemt. Maar omdat veel bedrijven vraag hebben naar bepaalde takken zoals: websites creëren, leads genereren en optimalisatie van bedrijfsprocessen is I-JOB zich daar nog meer in gaan specialiseren. Het team is ondertussen uitgegroeid naar meer dan 10 teamleden, waarvan elk zijn eigen expertise heeft. 

Chat met ons