Innovatie, efficiëntie & kwaliteit

Waarom kiezen voor een website bij I-JOB?

Development

Verschillende bedrijven kiezen voor onze website development. Wie kiest voor I-JOB, kiest voor een kwalitatieve website die soepel loopt, snel online staat en vele mogelijkheden heeft om jouw eigen stijl goed en efficiënt toe te passen.

Onze websites zijn geschikt voor:
✅ Bedrijfswebsite;
✅ Een aparte projectsite;
✅ Een site voor een speciale gebeurtenis of event;
✅ Een site voor een brand;
✅ Webwinkel;
✅ En nog veel meer mogelijkheden!

Faq

Veelgestelde vragen

Het maken van een website kan ontzettend snel bij ons. Het is afhankelijk van wat de eisen zijn. Er zijn tijdens het proces van een website maken veel feedback mogelijkheden. Gemiddeld is een site binnen 4 dagen klaar. 

Om een website te maken hebben wij bepaalde informatie nodig. In principe hoef je zelf niets te doen, maar het zou ons helpen wanneer je foto‘s en teksten aanlevert zodat we deze kunnen indelen.

Een van de meestgestelde vragen is hoe het kan dat onze websites zo snel online staan, zonder aan kwaliteit in te leveren. Eigenlijk is dat heel simpel. We maken namelijk gebruik van een (technisch) gestandaardiseerde set van blokken, waarmee we jouw website modulair opbouwen. Een soort op maat gemaakt I-JOB-framework, waarin we al onze ervaring van de afgelopen jaren hebben verwerkt. Door slim te mixen, matchen én jouw huisstijl toe te passen op deze blokken, creëren we snel een unieke website, voor een betaalbare prijs.

 

Jazeker! Bekijk hier een aantal van onze afgeronde projecten.

De kosten van een website laten maken bij I-JOB is afhankelijk van wat je wil.

Wij hebben 3 standaard pakketten. Hier kiezen de meeste klanten uit. Het is ook mogelijk om het te personaliseren. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Er is een aanbetaling van 25% van toepassing.

Het maken van een betaalbare website gaat bij I-JOB altijd volgens vaste stappen. We beginnen met een kick-off, waarin je je wensen direct bespreekt met een van onze developers. We bespreken de structuur van de site, de elementen die nodig zijn om jouw verhaal te vertellen en welke stijlelementen belangrijk zijn voor jouw huisstijl.

Zodra dit samen is vastgelegd, start de developer meteen met de bouw van je website. Na slechts één week ontwikkelen, plannen we een vervolgafspraak om het resultaat persoonlijk aan je te presenteren en samen de puntjes op de i te zetten. Ook krijg je dan direct een uitleg van ons, zodat je direct aan de slag kan met de content op je site. 

 

Vervelend dat je geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag. Neem hier contact op!

Prijzen

Website kosten

Wij bieden 3 verschillende pakketten aan

Basic pakket

€300 EXCL.

€199EXCL.

Standaard pakket

€558 EXCL.

€379EXCL.

Premium pakket

€840 EXCL.

€525EXCL.

Chat met ons