Wij nemen alle zorgen uit handen

Waarom kiezen voor een website bij I-JOB?

Een aantal projecten

Webdesign

Waarom bij I-JOB? Wie kiest voor I-JOB, kiest voor een kwalitatieve website die soepel loopt, snel online staat en vele mogelijkheden heeft om jouw eigen stijl goed toe te passen. En dit allemaal betaalbaar voor een eerlijke prijs.
Onze websites zijn geschikt voor:
✅ Bedrijfswebsite;
✅ Een aparte projectsite;
✅ Een site voor een speciale gebeurtenis of event;
✅ Een site voor een brand;
✅ Webwinkel;
✅ En nog veel meer mogelijkheden!

Gerline
19 jan 2024
Read More
Ontzettend snelle en professionele hulp door medewerker met engelengeduld. Ik heb 100% het gevoel dat ik nu een site heb die overeenkomt met mijn visie en stijl. Daar is ruimschoots de tijd voor genomen en ik ben daarbij zeer prettig geholpen. De verschillende opties via de telefoon doorgeven en direct het effect zien maakt het erg prettig om keuzes te maken doordat je het direct voor je ziet. Kleine aanpassingen kunnen verwerkt worden en er wordt meegedacht en suggesties gedaan die helpend zijn. Een ontzettend goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt!
Joey
12 jan 2024
Read More
Ze werken kundig, snel en hard. Een aanrader.
Ronny
6 jan 2024
Read More
i-job maakt website bouwen simpel en zonder gedoe. Het is ideaal voor een snelle en unieke website. Een aanrader voor iedereen die een bedrijfswebsite wil.
Lucas
6 jan 2024
Read More
Voor mijn onderneming als vitaliteitscoach had ik een website nodig en zodoende ben ik bij Thomas terecht gekomen. Thomas is een aardige kerel die precies doet wat je hem vraagt. Hij denkt mee en probeert een passende website te maken die aansluit bij zowel jouw wensen als de doelgroep die je wil bereiken. - Reageert snel; - Denkt mee; - Levert snel resultaat; Uiteindelijk zeer tevreden met de website!
Ben
1 nov 2023
Read More
Fijn team om mee samen te werken. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Webhosting + domein door I-job laten beheren, daarnaast geholpen met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google.
Ryan
19 dec 2023
Read More
Hele fijne samenwerking. Ik ben super blij met de website die ze voor mij hebben gebouwd en ze hebben mijn wensen perfect verwerkt. Goede en snelle service!
Pepijn
19 jun 2023
Read More
Thomas luistert goed naar je wensen en denkt graan mee naar opties om je website zo strak en aansprekende weg te zetten.
Previous
Next

Prijzen

Website pakketten

Basic pakket

€300

€149

Standaard pakket

€558

€379

Premium pakket

€890

€575

Faq

Veelgestelde vragen

Het maken van een website kan ontzettend snel bij ons. Het is afhankelijk van wat de eisen zijn. Er zijn tijdens het proces van een website maken veel feedback mogelijkheden. Gemiddeld is een site binnen 4 tot 8 dagen klaar. 

Om een website te maken hebben wij bepaalde informatie nodig. In principe hoef je zelf niets te doen, maar het zou ons helpen wanneer je foto’s en teksten aanlevert zodat we deze kunnen indelen.

Jazeker! Bekijk hier een aantal van onze afgeronde projecten.

De kosten van een website laten maken bij I-JOB is afhankelijk van wat je wil.

Wij hebben 3 standaard pakketten. Hier kiezen de meeste klanten uit. Het is ook mogelijk om het te personaliseren. 

Bekijk boven aan de pagina naar onze pakketten.

Het maken van een betaalbare website gaat bij I-JOB altijd volgens vaste stappen. We beginnen met een kick-off, waarin je je wensen direct bespreekt met een van onze developers. We bespreken de structuur van de site, de elementen die nodig zijn om jouw verhaal te vertellen en welke stijlelementen belangrijk zijn voor jouw huisstijl.

Zodra dit samen is vastgelegd, start de developer meteen met de bouw van je website. Na slechts één week ontwikkelen, plannen we een vervolgafspraak om het resultaat persoonlijk aan je te presenteren en samen de puntjes op de i te zetten. Ook krijg je dan direct een uitleg van ons, zodat je direct aan de slag kan met de content op je site. 

 

Vervelend dat je geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag. Neem hier contact op!

Neem direct contact op

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Chat met ons