Zelf een website beheren?

Ook dat kan bij I-JOB!

Prijs

Webhosting pakketten

Basic pakket

€3p/m incl. btw.

Standaard pakket

€10p/m incl. btw.

Premium pakket

€15p/m incl. btw.

Begin vandaag nog! Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om te starten.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Webhosting

Veel mensen kiezen ervoor om zelf de website te beheren. Dat is logisch omdat het veel geld kan besparen. Bij i-job.nl leveren wij ook losse betaalbare webhosting pakketten

Gerline
19 jan 2024
Read More
Ontzettend snelle en professionele hulp door medewerker met engelengeduld. Ik heb 100% het gevoel dat ik nu een site heb die overeenkomt met mijn visie en stijl. Daar is ruimschoots de tijd voor genomen en ik ben daarbij zeer prettig geholpen. De verschillende opties via de telefoon doorgeven en direct het effect zien maakt het erg prettig om keuzes te maken doordat je het direct voor je ziet. Kleine aanpassingen kunnen verwerkt worden en er wordt meegedacht en suggesties gedaan die helpend zijn. Een ontzettend goede prijs kwaliteit verhouding. Bedankt!
Joey
12 jan 2024
Read More
Ze werken kundig, snel en hard. Een aanrader.
Ronny
6 jan 2024
Read More
i-job maakt website bouwen simpel en zonder gedoe. Het is ideaal voor een snelle en unieke website. Een aanrader voor iedereen die een bedrijfswebsite wil.
Lucas
6 jan 2024
Read More
Voor mijn onderneming als vitaliteitscoach had ik een website nodig en zodoende ben ik bij Thomas terecht gekomen. Thomas is een aardige kerel die precies doet wat je hem vraagt. Hij denkt mee en probeert een passende website te maken die aansluit bij zowel jouw wensen als de doelgroep die je wil bereiken. - Reageert snel; - Denkt mee; - Levert snel resultaat; Uiteindelijk zeer tevreden met de website!
Ben
1 nov 2023
Read More
Fijn team om mee samen te werken. Goede prijs/kwaliteit verhouding! Webhosting + domein door I-job laten beheren, daarnaast geholpen met het verbeteren van mijn website en de vindbaarheid op google.
Ryan
19 dec 2023
Read More
Hele fijne samenwerking. Ik ben super blij met de website die ze voor mij hebben gebouwd en ze hebben mijn wensen perfect verwerkt. Goede en snelle service!
Pepijn
19 jun 2023
Read More
Thomas luistert goed naar je wensen en denkt graan mee naar opties om je website zo strak en aansprekende weg te zetten.
Previous
Next

Faq

Veelgestelde vragen

Je zit bij een webhosting nergens aan vast. Dit is elke dag opzegbaar. 

De kosten van een webhosting bij I-JOB is afhankelijk van wat je wil.

Bekijk boven aan de pagina naar onze pakketten.

Vervelend dat je geen antwoord hebt kunnen vinden op je vraag. Neem hier contact op!

Chat met ons