Marketing

Om meer klanten aan te trekken, investeren veel bedrijven steeds meer in marketing. Het gaat hierbij ook om het promoten van hun producten en/of diensten via verschillende digitale kanalen, zoals social media, zoekmachines en emailmarketing. Bedrijven maken hier gebruik van om een grote groep potentiële klanten te bereiken en zichzelf te promoten.

Daarnaast maken ze ook meestal gebruik van websites om hun producten en/of diensten te verkopen. Door creatief gebruik te maken van marketing en websitestrategieën, kunnen bedrijven meer klanten aantrekken, hun merk versterken en hun verkoop bevorderen. Door gebruik te maken van deze strategieën, kunnen bedrijven op lange termijn succesvol zijn.

Dienst

Wij staan bedrijven die meer aan marketing willen doen, graag terzijde met het verlenen van professionele ondersteuning bij de verbetering van hun marketinginspanningen.

Marketing

Als je behoefte hebt aan ondersteuning met marketing, kunnen wij je adviseren. Wij bieden onze diensten op het gebied van marketing aan voor verschillende bedrijven. Raadpleeg voor meer informatie de contact pagina.

Levertijd

We presenteren onze marketingstrategie binnen 1 week. Als deze goedgekeurd is, kunnen we direct aan de slag en ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk vooruitgang boeken.

Haalbaar

Wij vinden het belangrijk dat we onze dienstverlening zo goed mogelijk op jouw persoonlijke behoeften afstemmen. Wij kunnen je hierin van dienst zijn, wat je ook maar nodig hebt! Wil je bepaalde taken zoals marketing zelf regelen? Geen probleem! Maar als je liever wilt dat wij deze voor je verzorgen dan kunnen wij dat ook. Het ligt helemaal aan jou wat je nodig hebt!

Onze missie

Dromen waarmaken

Wij streven ernaar om de dromen van onze klanten waar te maken. Hiervoor bieden wij verschillende realistische en betaalbare pakketten aan. Hoewel de klanten vaker een goed idee hebben, ontbreekt er vaak kennis op specifieke vlakken om de dromen werkelijkheid te laten worden.

Prijzen

Marketing pakketten

Hoewel het moeizaam is om een bedrag af te stemmen voor marketingbemiddeling bieden wij 3 standaard opties aan. Indien nodig stellen we op verzoek een aangepast pakket samen.

Basic pakket

€95

Standaard pakket

€320

Premium pakket

€539

Projecten
0 +
Chat met ons